Nordgrens Trä & Lastpall AB

Blekinge län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av lastpallar, förädla och förvalta fastigheter, pälsdjursskötsel, bedriva handel med aktier och andra värdepapper samt äga och förvalta aktier i dotterbolag och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordgrens Trä & Lastpall AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Nordgrens Trä & Lastpall AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1991-08-28 så skapades Nordgrens Trä & Lastpall AB och företaget är har F-skattsedel Nordgrens Trä & Lastpall AB har haft det sedan 1994-01-01.

Nordgrens Trä & Lastpall AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556431-7161 är organisationsnummret för företaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Nordgrens Trä & Lastpall AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Nordgrens Trä & Lastpall AB så går det att nå dem via telefon på 0456-51501 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordgrens Trä & Lastpall AB är .