Listerhallen Aktiebolag (Spar)

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Listerhallen Aktiebolag (Spar) är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Listerhallen Aktiebolag (Spar) är ett av dem. Statusen för Listerhallen Aktiebolag (Spar) är att Bolaget är aktivt.

Listerhallen Aktiebolag (Spar) är ett Aktiebolag och skapades 1991-08-13. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Listerhallen Aktiebolag (Spar) ska trivas.

Listerhallen Aktiebolag (Spar) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Listerhallen Aktiebolag (Spar) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Listerhallen Aktiebolag (Spar) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Listerhallen Aktiebolag (Spar) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-54070.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Listerhallen Aktiebolag (Spar) är Håkansson, Per Inge Albin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Magnus Joakim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomasson, Ove Jan Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsen, Per Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Lennartsson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantRydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor, Areko Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Listerhallen Aktiebolag (Spar) har 556430-8087 som sitt organisationsnummer.