Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

556430-5919 är organisationsnummer för verksamheten Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag finns i.

Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-08-12 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Antonsson, Stina Britt-Mari -Antonsson, Sven-Inge

Vill ni komma i kontakt med Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-10401 eller genom brev på följande adress:
Löparev. 2, 294 39, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva försäljning av lantbruksbyggnader, inredningar och inventarier, djurfoder, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stallbyggen i Sölvesborg Aktiebolag och det är Antonsson, Stina Britt-Mari som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Sven-Inge som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Karin Ann-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,