Jordbruksförvaltning i Norje AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Jordbruksförvaltning i Norje AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Jordbruksförvaltning i Norje AB är ett av dem. Statusen för Jordbruksförvaltning i Norje AB är att Bolaget är aktivt.

Jordbruksförvaltning i Norje AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-08-12. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Jordbruksförvaltning i Norje AB ska trivas.

Jordbruksförvaltning i Norje AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva jordbruk med traditionell växtodling och djurproduktion, personaluthyrning, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jordbruksförvaltning i Norje AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Jordbruksförvaltning i Norje AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Jordbruksförvaltning i Norje AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-31130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jordbruksförvaltning i Norje AB är Robertsson, Bengt Jeppe som är född 1962 och har titeln VD, Robertsson, Bengt Jeppe som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövberg, Linda Helena som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Jordbruksförvaltning i Norje AB har 556430-3179 som sitt organisationsnummer.