Kylinge Bygg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Kylinge Bygg Aktiebolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Kylinge Bygg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Per-Ola Morgan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Camilla Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Kylinge Bygg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kylinge Bygg Aktiebolag på telefon 0456-30041.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kylinge Bygg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kylinge Bygg Aktiebolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kylinge Bygg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kylinge Bygg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kylinge Bygg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kylinge Bygg Aktiebolag har 556427-6128 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.