Rådgivaren Eskil Arnoldsson Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Rådgivaren Eskil Arnoldsson Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Rådgivaren Eskil Arnoldsson Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Rådgivaren Eskil Arnoldsson Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556427-4446.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0456-19530 alternativt besöka eller skicka post till Rådgivaren Eskil Arnoldsson Aktiebolag på följande adress Myrans v. 10, 294 36, Sölvesborg.

Rådgivaren Eskil Arnoldsson Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Rådgivaren Eskil Arnoldsson Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Arnoldsson, Elsa Marianne som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva rådgivnings- och konsultverksamhet avseende management, näringslivsfrågor och projektledning samt bedriva handel med värdepapper och fast egendom och idka därmed förenlig verksamhet.