Lörby Lantbruks Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lörby Lantbruks Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Lörby Lantbruks Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1991-05-17 så skapades Lörby Lantbruks Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lörby Lantbruks Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lörby Lantbruks Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556426-4405 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Lörby Lantbruks Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Lörby Lantbruks Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-9700345 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lörby Lantbruks Aktiebolag är Nilsson, Mats Göran Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Pia Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .