Trulsgård Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva lantbruk och handel med lantbruksprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trulsgård Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Trulsgård Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1991-05-15 så skapades Trulsgård Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Trulsgård Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Trulsgård Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556426-3357 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Trulsgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Trulsgård Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trulsgård Aktiebolag är Johansson, John Per-Anders Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulla Lilly Maria som är född 1934 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .