IKG Inredningar Aktiebolag

Blekinge län

Information

IKG Inredningar Aktiebolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I IKG Inredningar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johnsson, Bert Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergheim, Lars-Inge Roland som är född 1952 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IKG Inredningar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IKG Inredningar Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten, försäljning av byggnadsmaterial, handel med och uthyrning av inventarier företrädesvis för pälsdjursbranschen, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är IKG Inredningar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

IKG Inredningar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IKG Inredningar Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och IKG Inredningar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IKG Inredningar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

IKG Inredningar Aktiebolag har 556425-1766 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.