Maamekverk AB

Blekinge län

Information

Maamekverk AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Maamekverk AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Maamekverk AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Maamekverk AB har haft sedan 1994-01-01. Maamekverk AB har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Maamekverk AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tredenborgsv. 11, 294 35, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-15012.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Maamekverk AB Privat, ej börsnoterat.

Maamekverk AB har idag 556423-4325 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Lars Egon Sixten -Olsson, Carna Rosita Jeanette är den som för stunden ansvarar för Maamekverk AB

Bolaget skall bedriva handel med och försäljning av specialmaskiner och verktyg för plastindustrin ävensom bedriva förvaltning av värdepapper samt utöva därmed förenlig verksamhet.

I Maamekverk AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Lars Egon Sixten som är född 1956 och har titeln VD, Gustavsson, Lars Egon Sixten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Blom, Knut Gustav Emil som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Carna Rosita Jeanette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .