BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag

Blekinge län

Information

BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gunnänga 2016, 283 91, Osby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-246223.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag har idag 556418-9693 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med fastigheter och aktier, konsultarbete i företagsfrågor, utveckling och konstruktion av ventiler, inköp och försäljning av metall- och plastprodukter, byggnadsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

I BRIMER Konsult & Utveckling Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjöberg, Jan Thomas Oskar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Johan Fredrik Stefan som är född 1979 och har titeln Suppleant, Julin, Ulla Marianne som är född 1942 och har titeln Revisor, .