Hälleviks Laxrökeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva förädling och handelav med fisk och därtill hörande biprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hälleviks Laxrökeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Hälleviks Laxrökeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1991-01-28 så skapades Hälleviks Laxrökeri Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556418-8364 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Hälleviks Laxrökeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Hälleviks Laxrökeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-52500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hälleviks Laxrökeri Aktiebolag är Lavesson, Per-Arne Jörgen som är född 1947 och har titeln VD, Lavesson, Per-Arne Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Birgitta Ann-Charlott som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordgren, Kjell Henning Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.