Aktiebolaget L-H Kyckling

Blekinge län

Information

Aktiebolaget L-H Kyckling hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Aktiebolaget L-H Kyckling finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget L-H Kyckling tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget L-H Kyckling har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget L-H Kyckling har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget L-H Kyckling så kan ni göra det genom att skicka er post till Norremarksv. 155, 294 94, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5754104.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget L-H Kyckling Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget L-H Kyckling har idag 556417-4703 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget L-H Kyckling

Bolaget skall bedriva slaktkycklingproduktion, jordbruk handel med jordbruksmaskiner samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget L-H Kyckling så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helgesson, Lars-Göran Helge som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Evy Viola Ingegärd som är född 1936 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, .