Standardbox AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Standardbox AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Standardbox AB är ett av dem. Statusen för Standardbox AB är att Bolaget är aktivt.

Standardbox AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-12-18. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Standardbox AB ska trivas.

Standardbox AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom godshantering samt tillverkning och försäljning av artiklar inom godshanteringsbranschen samt idka dämred förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Standardbox AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Standardbox AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Standardbox AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-13510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Standardbox AB är Nordgren, Sven Lennart som är född 1947 och har titeln VD, Nordgren, Sven Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Karl Åke som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holm, Karl Håkan som är född 1947 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Standardbox AB har 556414-6545 som sitt organisationsnummer.