Patric Larsson i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Patric Larsson i Sölvesborg Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Patric Larsson i Sölvesborg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Patric Larsson i Sölvesborg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556414-5992.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-12096 alternativt besöka eller skicka post till Patric Larsson i Sölvesborg Aktiebolag på följande adress Kaptensg. 6, 294 33, Sölvesborg.

Patric Larsson i Sölvesborg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Patric Larsson i Sölvesborg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Paula Camilla Sofie som är född 1971 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel och uthyrningsverksamhet med entreprenadmaskiner och transportfordon företrädesvis inom bygg- och anläggningsbranschen, utföra konsulttjänster inom bygg- och anläggning samt idka därmed förenlig verksamhet, bedriva fastighetsförvaltning samt handel med värdepapper.