Prostgårdens Kyckling Aktiebolag

Blekinge län

Information

556413-0036 är organisationsnummer för företaget Prostgårdens Kyckling Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prostgårdens Kyckling Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Prostgårdens Kyckling Aktiebolag finns i.

Prostgårdens Kyckling Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-28 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prostgårdens Kyckling Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Prostgårdens Kyckling Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prostgårdens Kyckling Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Prostgårdens Kyckling Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-30478 eller genom brev på följande adress:
Agerumsv. 243, 294 93, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva broileruppfödning, förvärva, förvalta och försälja aktier, värdehandlingar och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prostgårdens Kyckling Aktiebolag och det är Håkansson, Bo Svenning som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,