C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag

Blekinge län

Information

C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1990-11-13. Men sedan 1991-01-01 så har C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hosaby Björke 49, 294 94, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva fiske, handel med fiskeutrustning samt utföra service och reparation inom sjöfartsnäringen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Alf Tommy Ingemar -Larsson, Gert-Ingvar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Alf Tommy Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Gert-Ingvar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Stina Elsa-Gunvor som är född 1954 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för C & T Larsson Marin och Fiske Aktiebolag är 556411-2505.