Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1990-11-14 så har Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S:t Ibbsg. 17, 294 31, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 0456-10356.

Bolaget skall bedriva elektromekanisk versamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Nils Erik Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gunilla Ingeborg som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556410-9121 som sitt organisationsnummer.