Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-11-12. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-50760.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag är Nilsson, Tord Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lola Eva-Britt som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, Höe, Leif Tryggve som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Tord Nilssons Åkeri Aktiebolag har 556409-1006 som sitt organisationsnummer.