Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag

Blekinge län

Information

556408-8705 är organisationsnummer för verksamheten Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag finns i.

Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-17 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-61042 eller genom brev på följande adress:
Norremarksv. 332, 294 94, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva lantbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nils-Rune Janssons Lantbruk Aktiebolag och det är Jansson, Nils-Rune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Bert Gunnar som är född 1941 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,