Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lavesson, Mats Uno som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Young-Zoo Jenny som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lavesson, Kyung Jin Marie som är född 1982 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag på telefon 0456-10802.

Bolaget skall bedriva forografering och framkallningsarbeten samtidka byggnadsentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stjärnfoto i Sölvesborg Aktiebolag har 556403-9039 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.