Matsagårdens Lantbruks Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Matsagårdens Lantbruks Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Matsagårdens Lantbruks Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

Matsagårdens Lantbruks Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556399-7013.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-9220579 alternativt besöka eller skicka post till Matsagårdens Lantbruks Aktiebolag på följande adress Lussabacksv. 10, 294 92, Sölvesborg.

Matsagårdens Lantbruks Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Matsagårdens Lantbruks Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Turesson, Mats-Åke Roland som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva animalieproduktion och växtodling. Ävensom idka därmed förenlig verksamhet.