A-Skylt AB

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och A-Skylt AB är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och A-Skylt AB är ett av dem. Statusen för A-Skylt AB är att Bolaget är aktivt.

A-Skylt AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-06-11. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som A-Skylt AB ska trivas.

A-Skylt AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skyltar samt övriga screen- och digitaltryckta varor samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A-Skylt AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är A-Skylt AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med A-Skylt AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-30230.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med A-Skylt AB är Nerö, Per Alexander som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, Per Ola Jonas som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

A-Skylt AB har 556397-9011 som sitt organisationsnummer.