Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall utföra golvläggning, uppsättning av tak- och väggbeklädnad, försäljning av hithörande produkter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1990-03-10 så skapades Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556389-9672 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-12716 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nepotex Specialbeläggningar Aktiebolag är Norberg, Nils Erik som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Karin Gullbritt Agneta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .