Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1990-02-26. Men sedan 1990-01-01 så har Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Thure Carlssons v. 6, 294 35, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-41200.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva montage och demontage av byggnadsställningar, uthyrning av ställningsmaterial samt utföra vattenblästring och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Lena Marianne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fältman, Jim Mikael som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Jangelind, Tomas Henrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Tommy Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann-Kristin Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ställningsmontören i Sölvesborg Aktiebolag är 556388-3999.