Feralco Nordic AB

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter Feralco Nordic AB. Det finns flera bolag som liknar Feralco Nordic AB i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Feralco Nordic AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1990-02-23 så har Feralco Nordic AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Feralco Nordic AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Feralco Nordic AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lilleviksv., 294 35, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Feralco Nordic AB så kan ni göra det på 0456-15616.

Bolaget skall bedriva import, produktion och försäljning av kemikalier för PH-justering, rening av vatten samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Swerre, Anna Carolina som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Blixt, Bo-Arne Christer som är född 1945 och har titeln VD, Blixt, Bo-Arne Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Childs, Stephen Robert som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hansson, Camilla Ramona som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lindqvist, Håkan Peter Sven som är född 1976 och har titeln SuppleantSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Blixt, Bo-Arne Christer -Childs, Stephen Robert -Hansson, Camilla Ramona -Swerre, Anna Carolina Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Feralco Nordic AB har 556387-7629 som sitt organisationsnummer.