Målarmästare Scharfe Aktiebolag

Blekinge län

Information

Målarmästare Scharfe Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Målarmästare Scharfe Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Scharfe, Bengt Hans som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Scharfe, Rudolf Karl Fritz som är född 1937 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Edvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Målarmästare Scharfe Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Målarmästare Scharfe Aktiebolag på telefon 0456-51433.

Bolaget skall bedriva måleri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Målarmästare Scharfe Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Målarmästare Scharfe Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Målarmästare Scharfe Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Målarmästare Scharfe Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Målarmästare Scharfe Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Scharfe, Bengt Hans -Scharfe, Rudolf Karl Fritz

Målarmästare Scharfe Aktiebolag har 556385-2697 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.