Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag ska trivas.

Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ekonomisk konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-15763.

Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag är Hedén, Gunbritt Ingegärd som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Bo Hedén Företagskonsult Aktiebolag har 556383-2822 som sitt organisationsnummer.