Br. Knutssons Legomek Aktiebolag

Blekinge län

Information

Br. Knutssons Legomek Aktiebolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Br. Knutssons Legomek Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knutsson, Bror Nils Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knutsson, Bo Sven-Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Bror Adolf som är född 1933 och har titeln Suppleant, Jönsson, Mats Roger Ingmund som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Sydost AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Br. Knutssons Legomek Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Br. Knutssons Legomek Aktiebolag på telefon 0456-31690.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, tillverkning och försäljning av rullcontainers, förvaltning av värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Br. Knutssons Legomek Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Br. Knutssons Legomek Aktiebolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Br. Knutssons Legomek Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Br. Knutssons Legomek Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Br. Knutssons Legomek Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Br. Knutssons Legomek Aktiebolag har 556383-2079 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.