Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stortorget 8, 294 31, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-14445.

Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler företag.

Idag är Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag har idag 556383-1642 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsartiklar, servering av glass, kaffe mm (caféverksamhet) samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Sportcenter i Sölvesborg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stridfeldt, Alf Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Stridfeldt, Alf Patrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .