J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag

Blekinge län

Information

J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hjalmarsson, Ulf Jerry som är född 1958 och har titeln VD, Hjalmarsson, Ulf Jerry som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Elowsson, Maths Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Joelsson, Ulf Roger som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Birgit Ann-Charlott som är född 1960 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln RevisorEdvinsson, Jan Allan Christer som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag på telefon 0456-42000.

Bolaget skall bedriva bygg- och industrismide samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag har 556378-9634 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.