Svets & Montage I. Persson Aktiebolag

Blekinge län

Information

556378-9535 är organisationsnummer för bolaget Svets & Montage I. Persson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svets & Montage I. Persson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Svets & Montage I. Persson Aktiebolag finns i.

Svets & Montage I. Persson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-12-21 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svets & Montage I. Persson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Svets & Montage I. Persson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svets & Montage I. Persson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Svets & Montage I. Persson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-50572 eller genom brev på följande adress:
KVARNVÄGEN 5, 294 71, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva industriservice, tillverkning av rostfria konstruktioner och byggnadssmide, konsultverksamhet inom verkstadsbranchen, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svets & Montage I. Persson Aktiebolag och det är Persson, Nils Viktor Ingmar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingmarsson Persson, Heidi Catharina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,