Gertssons Service- & Reparations Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns Gertssons Service- & Reparations Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Aktiebolag. Gertssons Service- & Reparations Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Blekinge län gör att företag trivs där.

Gertssons Service- & Reparations Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556378-6374.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0456-50200 alternativt besöka eller skicka post till Gertssons Service- & Reparations Aktiebolag på följande adress Lörbyv. 423, 294 94, Sölvesborg.

Gertssons Service- & Reparations Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Gertssons Service- & Reparations Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Rosenlund, Johan Patrik Torsten som är född 1982 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva service och reparationarbeten av fordon, utföra transporter av gods, förädla och förvalta fastigheter, bedriva handel med aktier och andra värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.