NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Aktiebolag som heter NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 1989-11-30 så har NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ådalav. 31, 294 71, Sölvesborg. Vi ni istället prata med NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva lantbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Turesson, Set Nils Per som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Knut Bengt Göran som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

NPG Turessons Lantbruk Aktiebolag har 556378-5772 som sitt organisationsnummer.