Charlottendal Maskin Aktiebolag

Blekinge län

Information

Charlottendal Maskin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Charlottendal Maskin Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Charlottendal Maskin Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Charlottendal Maskin Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1989-11-20. Men sedan 1990-01-01 så har Charlottendal Maskin Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gammalstorpsv. 26, 294 92, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Charlottendal Maskin Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-41033.

Sölvesborg arbetar för att bolag som Charlottendal Maskin Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Charlottendal Maskin Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggnadsbranschen, samt utföra maskinkörslor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Charlottendal Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Charlottendal Maskin Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Lars Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg Olsson, Ingrid Ann-Charlot. som är född 1957 och har titeln Suppleant, Persson, Jan Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Charlottendal Maskin Aktiebolag är 556378-5731.