SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag

Blekinge län

Information

SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Sven Göran som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Sven Axel Thomas som är född 1966 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag på telefon 0456-50015.

Bolaget skall bedriva lantbruksverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Sven Axel Thomas -Axelsson, Sven Göran

SG Axelssons Lantbruk i Mjällby Aktiebolag har 556376-9784 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.