Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag

Blekinge län

Information

556371-5191 är organisationsnummer för bolaget Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag finns i.

Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-10-03 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-14575 eller genom brev på följande adress:
Gerbog. 12, 294 32, Sölvesborg

Bolaget skall bedriva sotning, skorstensfejeri, fläkt- och filterservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölvesborgs Sotningsdistrikt Aktiebolag och det är Lennartsson, Per Olle Johnny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennartsson, Annika som är född 1958 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,