Kämpa Frakt Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Kämpa Frakt Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kämpa Frakt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kämpa Frakt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kämpa Frakt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-31. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kämpa Frakt Aktiebolag ska trivas.

Kämpa Frakt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva lastbilsåkeri jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kämpa Frakt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Kämpa Frakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Kämpa Frakt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3099001.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kennysson, Nils Åke Krister Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kämpa Frakt Aktiebolag är Isaksson, Susanne Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kennysson, Nils Åke Krister som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulla Karin som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kämpa Frakt Aktiebolag har 556371-4632 som sitt organisationsnummer.