LaBarCo Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva handel med konsultationsverksamhet inom områdena vattenbruk och miljövård, handel med och förvaltning av värdepapper och fast egendom samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LaBarCo Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är LaBarCo Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1989-10-16 så skapades LaBarCo Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel LaBarCo Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

LaBarCo Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556370-4559 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är LaBarCo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med LaBarCo Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LaBarCo Aktiebolag är Bartilson, Lars Anders som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryberg, Jan Ronny Leonard som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nordström, Johan Bengt Oscar som är född 1971 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Karlshamn AB som är född och har titeln Revisor, .