Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag

Blekinge län

Information

Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Sölvesborg. I Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlberg, Kent Sonny Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlberg, Astrid Viveka Lillemor som är född 1953 och har titeln Suppleant, Edvinsson, Lars Jörgen Lennart som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag på telefon 0456-14200.

Bolaget skall bedriva guldsmedsverksamhet, försäljning av guldsmedsvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

Idag är Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Guldsmeden Sonny Carlberg Aktiebolag har 556370-2330 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.