Folkesson Förvaltning AB

Blekinge län

Information

Folkesson Förvaltning AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Folkesson Förvaltning AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Folkesson Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Folkesson Förvaltning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Folkesson Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Industriv. 4, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-12390.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Folkesson Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Folkesson Förvaltning AB har idag 556370-1258 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. är den som för stunden ansvarar för Folkesson Förvaltning AB

Föremålet för bolagets verksamhet är fastighetsförvaltning samt handel med nya och begagnade bilar och därmed förenlig verksamhet.

I Folkesson Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Folkesson, Mats Folke Staffan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Gunnel Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Tillström, Per Olof som är född 1975 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .