Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag

Blekinge län

Information

Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kuggeskärsv. 8, 294 35, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-14409.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag har idag 556369-1830 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag

Bolaget skall utföra elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

I Eltjänst N H Nilsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Nils-Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Holger som är född 1930 och har titeln Suppleant, Svensson, Börje Magnus som är född 1956 och har titeln Revisor, Håkansson, Karl Anders som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .