Rolbo Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Rolbo Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Rolbo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rolbo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rolbo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-06-21. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rolbo Aktiebolag ska trivas.

Rolbo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter, byggnadsverksamhet, konsultverksamhet inom byggnads-, fastighets- och finansbranschen ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rolbo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Rolbo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Rolbo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-72430.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rolbo Aktiebolag är Frisborn, Rolf Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Frisborn, Rolf Peter Jonas som är född 1968 och har titeln Suppleant, Månsson, Leif Bruno som är född 1946 och har titeln Revisor, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Företagsredovisning i Ystad AB som är född och har titeln Revisor, .

Rolbo Aktiebolag har 556363-9623 som sitt organisationsnummer.