Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1989-06-21 så skapades Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556361-4527 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-19226 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Br. Bertilssons Mek. Verkstad Aktiebolag är Bertilsson, Bengt Jonny Elmer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertilsson, Lars-Olle Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Gunni Inga-Maj som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.