Thoms & Nilsson AB

Blekinge län

Information

Thoms & Nilsson AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Thoms & Nilsson AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thoms & Nilsson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Thoms & Nilsson AB har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Thoms & Nilsson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Söderg. 50, 294 31, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5822646.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Thoms & Nilsson AB Privat, ej börsnoterat.

Thoms & Nilsson AB har idag 556360-8149 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Thoms & Nilsson AB

Föremålet för bolagets verksamhet är formgivning och försäljning av exklusiva tjänster och produkter i sten, trä och metall för inre och yttre miljöer både för den nationella och internationella marknaden och därmed förenlig verksamhet.

I Thoms & Nilsson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Mats Åke Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Thoms Ivarsson, Jens som är född 1972 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .