Säve Hyrmaskiner Aktiebolag

Blekinge län

Information

Säve Hyrmaskiner Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Säve Hyrmaskiner Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haraldson, Sven Lars-Göran som är född 1944 och har titeln VD, Haraldson, Sven Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldson, Carl-Johan Lars Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Säve Hyrmaskiner Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Säve Hyrmaskiner Aktiebolag på telefon 040-302212.

Bolaget skall inom bygg- och anläggningsindustrin bedriva handel med och förvaltning av aktier, värdepapper, arbetsmaskiner företrädesvis inom byggindustrin, råvaror, metaller och konstföremål, konsultverksamhet inom områdena teknik, marknadsföring och företagsledning. Uthyrning av maskinell utrustning företrädesvis inom byggnadsindustrin ävensom därmed förenlig verksamhet.

Idag är Säve Hyrmaskiner Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Säve Hyrmaskiner Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Säve Hyrmaskiner Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Säve Hyrmaskiner Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Säve Hyrmaskiner Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Haraldson, Sven Lars-Göran Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Säve Hyrmaskiner Aktiebolag har 556357-2741 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.