Bredablick Svinfarm Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bredablick Svinfarm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Bredablick Svinfarm Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bredablick Svinfarm Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1989-03-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till LÖRBYVÄGEN 170-17, 294 94, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bredablick Svinfarm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att bolag som Bredablick Svinfarm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bredablick Svinfarm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget ska bedriva lantbruk, svinuppfödning, handel med fodermedel och övriga lantbruksprodukter och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bredablick Svinfarm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bredablick Svinfarm Aktiebolag och det är följande personer, Valtersson, Hans Rune Evert som är född 1943 och har titeln Likvidator, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bredablick Svinfarm Aktiebolag är 556351-3273.