Thomsö Matnära Aktiebolag

Blekinge län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sölvesborg och Thomsö Matnära Aktiebolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och Thomsö Matnära Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Thomsö Matnära Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Thomsö Matnära Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-25. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som Thomsö Matnära Aktiebolag ska trivas.

Thomsö Matnära Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror, handel med värdepapper samt uthyrning av lokaler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thomsö Matnära Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Thomsö Matnära Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Thomsö Matnära Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-51411.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Thomsö Matnära Aktiebolag är Attesten, Kjell Ulf som är född 1959 och har titeln Likvidator, Jönsson, Lars Erik Ingvar som är född 1955 och har titeln Revisor, Rydebäckrevisorn Lars Jönsson som är född och har titeln Revisor, .

Thomsö Matnära Aktiebolag har 556350-3415 som sitt organisationsnummer.