Sölvesborgshem Aktiebolag

Blekinge län

Information

556349-9267 är organisationsnummer för bolaget Sölvesborgshem Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sölvesborgshem Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sölvesborg som är den kommunen som Sölvesborgshem Aktiebolag finns i.

Sölvesborgshem Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-02-14 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sölvesborgshem Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Sölvesborgshem Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sölvesborgshem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Holmqvist, Lars Roger Mikael -Larsen, Per-Olov -Sonestad, Sigvard Roger Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgshem Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-16000 eller genom brev på följande adress:
Stortorget 1, 294 31, Sölvesborg

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att tillhandahålla och förvalta bostäder, affärslokaler och kollektiva anläggningar, bedriva härmed anknytande verksamhet samt medverka till bostadsförsörjningens främjande i Sölvesborgs kommun.

Det finns olika personer som har en koppling med Sölvesborgshem Aktiebolag och det är Sonestad, Sigvard Roger som är född 1948 och har titeln Extern VD, Larsen, Per-Olov som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Paul Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gadd, Eva Monica som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gummesson, Leif Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Lars Roger Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotBirgersson, Mats Roger Ingemar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Malm, Eva Ann-Kristin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sandquist, Bo Oskar som är född 1941 och har titeln SuppleantNilsson, Marie Helene som är född 1967 och har titeln RevisorAndersson, Jan Inge Roger som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantOlsson, Allan Ingvar som är född 1948 och har titeln LekmannarevisorÅberg, Jens Christer som är född 1946 och har titeln LekmannarevisorKjerstensson, Gunlög Monica som är född 1949 och har titeln LekmannarevisorssuppleantOlofsson, Hans Göran Ingemar som är född 1938 och har titeln LekmannarevisorssuppleantFöretagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor