El & Lyft i Sölvesborg AB

Blekinge län

Information

El & Lyft i Sölvesborg AB hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där El & Lyft i Sölvesborg AB finns. I Sölvesborg så finns det många olika Aktiebolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Aktiebolag. El & Lyft i Sölvesborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket El & Lyft i Sölvesborg AB har haft sedan 1994-01-01. El & Lyft i Sölvesborg AB har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till El & Lyft i Sölvesborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sångarev. 3, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0456-25695.

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

Idag är El & Lyft i Sölvesborg AB Privat, ej börsnoterat.

El & Lyft i Sölvesborg AB har idag 556347-7248 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för El & Lyft i Sölvesborg AB

Bolaget skall driva installation, service och försäljning av elutrustning samt service och försäljning av materialhanteringsutrustning ävensom därmed förenlig verksamhet.

I El & Lyft i Sölvesborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ottosson, Matts Börje Ingvar som är född 1947 och har titeln VD, Ottosson, Matts Börje Ingvar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Siv Ingrid Marianne som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor.